Felvonulás Pomáz napján

Felvonulás Pomáz napján

Végre birtokba vették a gyerekek az új játszóteret!

Végre birtokba vették a gyerekek az új játszóteret!

Karácsonyi éneklés

Karácsonyi éneklés

Végzőseink keringője

Végzőseink keringője

Tanévnyitó

Tanévnyitó

Tökfaragás

Tökfaragás

Beiratkozás

Kedves leendő elsős szülők!
Az a kérésünk Önökhöz, hogy a járványügyi helyzetre tekintettel, aki csak teheti, online intézze a beiratkozást az e-kréta oldalról indítva.
A személyes ügyintézéshez képest csak annyi a különbség, hogy a központi felületen nem tudják leadni kérésüket a gyermek osztályba sorolására. Ezért aki még nem tette, töltse ki igényfelmérő kérdőívünket! Ez egyenértékű azzal, mintha személyesen jeleznék, hogy melyik osztályba kívánják beíratni gyermeküket. (KÉRDŐÍV)

Felhívjuk figyelmüket, hogy a kérdőív kitöltése vagy a személyes megjelenés során elmondott igényük még nem jelenti azt, hogy biztosan a megjelölt osztályba kerül a gyermek. Az iskola fenntartja a jogát az osztályba sorolásra, a szülők igényeinek lehetőség szerinti figyelembe vételével. A személyes ügyintézés csak abban az esetben lehetséges, ha előzetesen időpontot egyeztettek. Ezt megtehetik minden nap 9.00-14.00 között a 06-26-325-545 vagy a 06-30-714-9872 telefonszámokon. A Kréta felületén április 10-től lesz lehetőségük az online beiratkozásra.

A 2021-2022-es tanévre szóló általános iskolai beiratkozásra személyesen 2021. április 15-én és 16-án kerül sor. A részeleteket a »LEENDŐ ELSŐSEINK« menüben olvashatják.