Felvonulás Pomáz napján

Felvonulás Pomáz napján

Végre birtokba vették a gyerekek az új játszóteret!

Végre birtokba vették a gyerekek az új játszóteret!

Karácsonyi éneklés

Karácsonyi éneklés

Végzőseink keringője

Végzőseink keringője

Tanévnyitó

Tanévnyitó

Tökfaragás

Tökfaragás

Hiányoztok!

Hiányoztok!

Fontos információk a tanév végéről

Kedves Szülők!
A legújabb rendelkezések szerint iskolánkban június 2-től július 17-ig van lehetőség a gyermekfelügyelet igénylésére. A gyermekfelügyelet 10 fő gyermek + 1 pedagógus csoportokban történik.
Az önkormányzat a következő tájékoztatást adja a gyermekétkeztetéssel kapcsolatban:
2020. június 2-26. között az intézményben ügyeletet igénylő tanulóknak lehetőségük van étkezés igénylésére, helyben fogyasztás esetén. Az elvitelre történő étkezés biztosítása 2020. június 2. napjától megszűnik. A felügyeletet igénybe nem vevő tanulók részére az étkezés a tanítási szünetre vonatkozó szabályok szerint lesz biztosított (csak a rászoruló gyermekek tudják igényelni).
Aki július 17. után igényli a gyermekfelügyeletet, annak a lakhelyéhez közelebb eső helyi általános iskolába (Sashegyi Sándor Általános Iskola vagy Német Nemzetiségi Általános iskola) kell elvinni gyermekét.
Iskolai tanévzáró nem lesz. A bizonyítványokat nem kötelező átvenni, az év végi jegyeket a Krétában lehet megtekinteni.
A tartós tankönyveket és a digitális oktatáshoz kiadott számítástechnikai eszközöket június 16-23. között kell visszahozni. A hétvégén mindenki megkapja a Classroomban a személyre szabott értesítését a leadandó könyvekről, melyeket tisztán és kiradírozva kell egy zacskóban, névvel és osztállyal ellátva leadni. Akinek van feleslegessé vált tankönyve, amit kidobna, kérjük, tegye a csomaghoz!