Felvonulás Pomáz napján

Felvonulás Pomáz napján

Végre birtokba vették a gyerekek az új játszóteret!

Végre birtokba vették a gyerekek az új játszóteret!

Karácsonyi éneklés

Karácsonyi éneklés

Végzőseink keringője

Végzőseink keringője

Tanévnyitó

Tanévnyitó

Tökfaragás

Tökfaragás

Hiányoztok!

Hiányoztok!

Családi nap 2019.09.28.

Szeretném megköszönni ezt a fantasztikus együtt töltött szombatot minden kedves szülőnek, volt, jelenlegi és leendő diákunknak, valamint kollégáimnak, akik eljöttek a családi napunkra! Nagy boldogság, hogy ennyien itt voltak, ilyen sokat dolgoztak és szépítették iskolánkat! Külön köszönet illeti támogatóinkat:
Bodó Botond 2.a osztályos tanulónk szülei a szükséges faanyagot ajánlották fel, a Színpompa Festékház a festéket adta,  a GOLDEN-ÉDEN Kft a hiányzó zsák krumplit. A Dardi Pékségnek a finom kenyeret köszönhetjük, a pomázi Andi Kertészet Kft-nek pedig a zöldítés szakmai támogatását. Az utolérhetetlen paprikás krumpli alapanyagát a Pomázi Nebulókért Alapítvány vásárolta.
Molnár-Bruder Géza igazgató

Szeptember utolsó szombatján kellemes őszi idő köszöntött ránk. 400-nál többen fogadták el meghívásunkat és amíg a gyerekek játszottak, népes szülői csapat ragadott szerszámot  az iskola udvarán és emeletén. A raklapokból színes bútorok készültek.  A kis ház mellett elkezdtük a füvesítést. A 6.b osztály az új tantermét festette. A gyerekek és szülők részt vehettek a Pomázi Kutyamenhely és a Méhesgazda méhészet interaktív foglalkozásain, kézműveskedhettek és sportjátékokat játszhattak a pedagógusok szervezésében. Közben a konyhai különítmény Gillinger László tanár úr irányítása alatt elkészítette a paprikás krumplit, ami osztatlan sikert aratott. Mindkét üstből elfogyott a finom ebéd.
Köszönjük a szülők, gyerekek és tanárok közös munkáját!