Tanévnyitó

Tanévnyitó

A nyolcadikos lányok tánca.

Felvonulás Pomáz napján

Felvonulás Pomáz napján

Végre birtokba vették a gyerekek az új játszóteret!

Végre birtokba vették a gyerekek az új játszóteret!

Karácsonyi éneklés

Karácsonyi éneklés

Végzőseink keringője

Végzőseink keringője

Egy nap a honvédelemért

Június 7-én iskolánk tanulói részt vettek az „Egy nap a honvédelemért 2019 Pomáz” elnevezésű honvédelmi és toborzó napon. A rendező a MATASZ Pest Megyei Szervezet, a Aeroking Ejtőernyős Klub, a Honvédelmi Szövetség és a Pomázi Művelődési Ház és Könyvtár volt. A színvonalas rendezvényen ejtőernyős bemutatóban, lézeres lövészetben, készenléti rendőrséget támogató kommandósok bemutatójában és még sok érdekes programban volt részünk. A meghirdetett versenyekben kiemelkedően szerepeltek iskolánk tanulói:

A Katonai Duatlon váltóversenyben első helyet értek el: G. Szabó István, G. Szabó Gábor, Suscsák Ákos, Hoffmann Marcell, Andruskó Dóra, Andruskó Csenge, Lajtai Bianka, Hordós Edina.

A 3. helyezett Karsai Levente, Horváth Péter, Hámornyik Bendegúz és Pásztor Lajos lett.

A kötélhúzó versenyben heroikus küzdelemben 1. helyet szerzett iskolánk csapata: Domján Adrienn, Gazdag Luca, Lajtai Bianka, Andruskó Dóra, Andruskó Csenge, Karsai Levente, Suscsák Ákos, Hámornyik Bendegúz, Hoffmann Marcell, G. Szabó Gábor.

Az egyéni versenyekben is nagyon jól szerepeltek diákjaink.

Traffipax futásban 1. helyezett Andruskó Dóra, 2. helyezett Andruskó Csenge, 3. helyezett Domján Adrienn. A fiúknál ugyanebben a versenyszámban a 3. helyezett G. Szabó István lett.

A szervezők megint nagyon kitettek magukért, színvonalas programot sikerült összehozniuk.

Nagyon büszkék vagyunk tanulóinkra és köszönjük a kísérő pedagógusok: Szabó Mariann és Császár Gergely munkáját!

képek a rendezvényről