Nyári udvarszépítés - kerítésfestés

Nyári udvarszépítés - kerítésfestés

Tanévnyitó

Tanévnyitó

A nyolcadikos lányok tánca.

A sportpálya felújítása

A sportpálya felújítása

A gumitéglák felszedésében az iskola apraja-nagyja részt vett.

Felvonulás Pomáz napján

Felvonulás Pomáz napján

Végre birtokba vették a gyerekek az új játszóteret!

Végre birtokba vették a gyerekek az új játszóteret!

Karácsonyi éneklés

Karácsonyi éneklés

Közös karácsonyvárás 2018.12.20.

December 20-án megrendeztük az immár hagyományos karácsonyi éneklést az iskola udvarán.

Az 5. az osztályos gyerekek némi tanári, DÖNK, és néhány 8. c osztályos segítséggel igen rövid idő alatt kihordták és meggyújtották az 500 darab mécsest. Kivittük a hatalmas adventi koszorút – Barbara és Réka néni alkotását -, és felgyulladtak a feldíszített karácsonyfa fényei. (A díszek elkészítésében köszönjük Magdi és Fruzsi néni segítségét!) Az éneklésre érkezőket már ünnepi díszben várta az iskola udvara.

Hat órakor Szabó Gyula csodálatos szavalata nyitotta meg az ünneplést. A közös éneklést a tanárok kórusa kezdte. Őket sztárvendégünk, Delhusa Gjon személyesen segítette. Az adventi gyertyák történetét iskolánk igazgatója, Géza bácsi mesélte el majd gyújtotta meg a lángot. A közös éneklést követően mindenkinek jólesett a forró tea, a zsíros kenyér, a felnőtteknek a forralt bor.

Az estét egy kis kötetlen beszélgetés zárta.

Meg szeretnénk köszönni az Auchan Budakalász áruháznak a fenyőfát, a VINOTREND Kft.-nek a forralt bor alapanyagot, az iskola SZMK-jának az 500 darab mécsest, a szülőknek a finom zsíros kenyeret, teát, citromlevet, cukrot és fűszereket, az iskola technikai dolgozóinak és tanárainak a segítséget.

Gillinger Lászlóné és Gillinger László

szervezők

képek